Nyt utsøkte måltider til det beste norsk travsport kan by på!

Skrevet av André Ringelien,  01.08.2013
Artikkelbilde
Du kan nyte utsøkt mat i våre spisesteder under Klasseløpshelgen.

Det nærmer seg kvalifiseringer til Klasseløpsfinalene. Klasseløpshelgen finner i år sted 6-8. september og byr blant annet på åringsauksjon, foredrag, oppvisninger, V75 og 8 klassiske finaleløp. Mat hører også med og her finner du en oversikt over priser og hva som tilbys i restauranten eller i VIP avdelingen i Hestesportens Hus.  

KLASSELØPSHELGEN

 

BJERKE TRAVBANE

2013

 

Restaurant lørdag 7.9.

 

Skalldyrsalat på sprø salat, basilikumpesto

*

Serranospekket kyllingbryst på smørstekt aromasopp og løk

Aspargesbønner, urtestekte amandinepoteter

Estragonsaus

*

Yoghurtpannacotta med skogsbærkompott

Kaffe

 

2- retter kr. 380,-

3-retter kr. 479,-

 

            Restaurant søndag 8.9.

 

Krabbesalat på røkt ørret og avokadokrem (brød aparte)

*

Urtestekt kalvemørbrad, høstens primører, glasert borretaneløk

Mandelpotetpure og kremet morkelsaus

*

Bringebærmoussekake

 appelsingele

bringebærcoulis

Kaffe

 

700,- kr

 

VIP i Hestesportens Hus søndag 8.9.

 

Skalldyrsuppe

Med sjøkrepsravioli

*

Reinsdyrmedaljong, skogsoppragu, tyttebærpære

Mandelpotetpure tilsmakt timian og persille

Portvinsaus

*

Lynghonning sabayonne med gratinerte skogsbær

Mandelstang

Kaffe

 

750,- kr

 

Bordbestilling gjøres til: JonErik.Kirkeby@rikstoto.no

Eventuelle spørsmål: 900 46 516