Julens menyer i restauranten!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Nyt et deilig julemåltid på våre kjøringer frem mot jul.

Det nærmer seg jul og f.o.m tirsdag 30. november blir det servert julemat på Bjerkebanen.

Det er lokale Covid restriksjoner i Oslo og samtlige gjester i restauranten må registreres. Det er dessuten påbud om bruk av munnbind til og fra bord/sitteplasser og bordservering ved kjøp av alkohol(ingen alkoholservering etter 14.desember).

Her følger en oversikt over hva du kan nyte mens travløpene pågår:
Grunnet de nye covid restriksjonene så må alle gjester registreres, så vi oppfordrer våre gjester til å bestille plass tidlig og samtidig oppgi navn på de du eventuelt kommer sammen med. Da unngår vi forhåpentligvis køer på vei 

V75 lørdag 18. desember - spiseplikt for alle som skal sitte i restauranten. Ingen alkoholservering.

Laks 45

Dillolje, pepperrotkrem,frisse salat og syltet fenikkel

***

Juletallerken

Ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, mandelpotet, tyttebær og julesaus

***

Riskrem med rød saus

Kr 550,-

 

Meny i Pegasus tirsdag 21 desember

Gravlaks med rugbrød og sennepsaus

***

Husets ribbe, medisterkake, medisterpølse,

Rødkål, svisker, epler, mandelpotet, julesaus og tyttebær

***

Riskrem med rød saus

Priser:

3-retters kr. 540,-

2-retters kr. 450,-

Bestilling av bord/plasser i restauranten gjøres via telefon/sms: 906 89 528 eller mail:

issbjerketravbane@no.issworld.com

Du kan forvente å få svar i løpet av normal arbeidstid på hverdager.

HER SER DU HVILKE RETSRIKSJONER SOM GJELDER