Bjerke Travbane Kriteriedagen 2008

05.10.2008
Artikkelbilde

Fossum Salmakeris Ponniløp var første løp på Norsk Travkriterium dag. Hele 15 ponnier stilte til start. Løpet var fordelt på hele 8 distanser. Løpet ble meget jevnt , og det skjelden at hele 9 hester var på målfoto. Magnus Gundersen med start nummer 15 Lurine Miranda kom via 5 spor i siste sving. og sammen med 10 Bianca og Sara Marie Kittelsen kom de side om side opp over oppløpet.

Når begge passerte målstreken med Lurine Miranda litt foran, spratt hun og galopperte i målDerved ble første ponnien i mål disket. Bianca og Sara Marie Kittelsen fra Skotselv vinner av løpet.

2. plass til Lille Lakritz og Ive Johannessen, men tredje plassen gikk til Mia og kusk Sofie Holt.