Tinita Love med egen fanklubb

22.09.2008
Artikkelbilde
Fanklubben ble lagt merke til i sine hvite gensere med bilde av Tinita Love

Tinita Love stilte med egen fanklubb på Åby Travbane sist lørdag. Hun fikk massiv støtte fra fanklubben når hun ble kjørt opp bak startbilen i EM for fem-åringer. Tinita Love svarte med å bli nummer to. Fanklubben fikk også en økonomisk oppsving på turen. De prikket inn rett V5-rekke og kunne hente ut hele 232.860 svenske kroner!

- Vi kom på fredag og blir til søndag. Det har vært en meget vellykket tur. Når Tinita Love blir nummer to på sterke 1.12,1a. må man bare bli i godt humør. Når vi i tillegg klarte å få fem rette i V5-spillet, kan ikke turen bli bedre, sa en representant fra fanklubben.

Spennende skilleheat
Det kokte på Åby Travbane da Lutfi Kolgjini stakk til tet med Garland Kronos i skilleheatet til Åby Stora Pris. Når hestene svingte inn på oppløpet var det ikke mange tilskuere som klarte å holde seg rolige. Et høyere brøl har vi knapt opplevd på en travbane. Kolgjini er svært populær i Sverige og det var en stolt Kolgjini som kjørte til sermoniplass.

Skuffet Bazire
Jean-Michel Bazire var skuffet over nederlaget i Åby Stora Pris med L'Amiral Mauzun. Han passerte mål som førstehest i begge løpene. I det ene ble han disket for utilbørlig kjøring. Han mente dette var en feil dommeravgjørelse. Han tok seg imidlertid svært godt av hesten og var med på å sele av etter løpet. Det var aldri snakk om å slenge ifra seg tommene og oppsøke kuskerommet. Her gikk hesten foran alt annet.