Stall Tjomsland tar rekrutteringen på alvor

18.12.2009
Artikkelbilde

Øystein Tjomsland og hans sponsor Ev Offshore vil bidra til at kunnskapen og rekrutteringen til Norsk travsport styrkes. De har startet en egen nettauksjon for å få inn midler som skal brukes til rekutteringsarbeid.

Dette skriver Stall Tjomsland på sin hjemmeside:

"Vi ønsker framtidenes personell og ønsker å være med å bidra til å styrke rekrutteringen i Norsk Travsport"

Vi vet at mange som allerede driver eller ønsker å drive med trening av travhest, savner informasjon og kunnskap om det å kunne trene,stelle og behandle en travhest.
Norsk travsport trenger imidlertid rekruttering i framtiden!

Hva kan vi gjøre?

-Først å fremst  se muligheter og ikke begrensninger!

-Stimulere eksisterende hesteeiere, trenere, funksjonærer og spillere til videresatsning, slik at disse sprer positive signaler og rekrutterer nye folk til sporten. Alle er like viktige for at sporten vår ikke skal "dø" ut! Vi vet at går spill inntektene ned synker pemiene, vår oppgave er da å tilby spillerene topp spilleløp og ivareta de sine interesser på best mulig vis, samtidig som både hesten og hesteeierens interesser skal ivaretaes på samme vis! Kvalitet og forståelse for den jobben som blir gjort i alle ledd er derfor særdeles viktig for å kunne framstå som seriøse og positive ambasadører for Norsk Travsport!

Team Tjomsland og vår sponsor Ev Offshore ønsker å være med å bidra til  stimulering på rekrutterings siden med å tilby følgende: 
Vi tilbyr nå alle som ønsker det å være med oss en dag på stallen for å jobbe slik at man får en innføring i daglige gjøremål på en travtrenerstallen osv.
For dere som ønsker å lære mer om trening, trening med pulsmåler , foring, alternativ behandling, bevegelsesanalyse, balansering osv kan dere gjøre nærmer avtale med Øystein!
Blir pågangen stor vil vi holde temadager innefor de forskjellige områdene. 
Det kan også bli aktuelt å innhente noen av de beste fagfolkene innenfor yrker som hovslager,treningslære, veterinær, oppdrett osv hvis dette er ønskelig.

Team Tjomsland/Ev Offshore vil inhente egne øremerkede midler til dette slik at tilbudet vil være gratis for alle!

Vi i Team Tjomsland mener vi har forstått virkeligheten av å ivareta hesten som toppidrettsutøver!  og ønsker på denne måten å være med på å bidra til å stimulere rekrutteringen til Norsk travsport isammen med vår hovedsponsor EV Offshore! 

Hvis du har lyst til å være med på temadager hos oss sender du navn og adresse til oystein@tjomsland.com   og alle er hjertelig velkommne!

Hjemmesiden til Stall Tjomsland