"Buller'n" har laget rundbane på gården

11.06.2009
Artikkelbilde

I dag torsdag åpner Trond "buller'n" Anderssen sin nylagde rundbane hjemme på gården. Banen er 900 meter lang og med en dosering på 15 grader.
- Gården fremstår i dag som et komplett treningsanlegg, sier Trond Anderssen.

- Det er flere årsaker til at jeg topper treningsstatistikken. En av grunnene er at vi har topp treningsforhold. Sammen med flotte og trofaste eiere, topp ansatte og fine hester blir resultatet meget bra. Jeg er glad over hva vi har fått til, men samtidig er jeg veldig ydmyk. Det går opp og ned i denne bransjen, og det gjelder å glede seg over hver seier, sier Trond Anderssen.

- Mye av grunnen til at vi har åpnet årets sesong så bra, tror jeg kommer av at vi hadde en 1600 meter lang bane på isen i vinter. Vi fikk trent veldig bra, og denne banen kommer vi til å ha hver vinter. I dag åpner vi vår nye rundbane. Den har blitt veldig fin, og den er et viktig ledd i vår unghestsatsing. Vi slipper å reise for å kjøre hurtig. Vi sparer masse tid på dette, og det er også det beste for hestene. Det er moro å jobbe om dagen med de treningsfasilitetene vi har rundt oss. Det hender man er lei, men jeg ville ikke byttet jobb med noen, sier Trond Anderssen.

Del pÃ¥ Twitter     Del pÃ¥ Facebook     dekor Tips en venn!     dekor Utskrift