Liv Pedersen i teten

18.06.2010
Artikkelbilde

Liv Pedersen ble norsk mester for montèryttere både i 2003 og 2006. Etter første dag av NM for montèryttere i Drammen ligger hun godt an til å ta sin tredje NM-triumf.

Hver rytter red tre løp den første dagen. Fire løp ble avviklet. Det var Harstads representant Anne Grete Rasmussen som begynte best da hun sendte overraskelsen Park Heaven inn til seier i innledningsløpet. I det andre løpet trakk Siv Emilie Løvvold det lengste strået med en sterk Blow The Bugle. I det tredje løpet ledet Bri Ramar fra start til mål for Liv Pedersen. Johanne Ulrica Øveraasen brukte samme seiersoppskrift i det siste løpet med A Tout a l’Heure.

Leder med syv poeng

I tillegg til sin seier på Bri Ramar sikret Liv Pedersen seg en femteplass på Kilmore og en annenplass på Last Dun Dee. Med det leder hun med syv poeng tilbake til Anne Grete Rasmussen og Johanne Ulrica Øveraasen som deler annenplassen. Siv Emilie Løvvold følger på fjerdeplass. Hun er en av fire ryttere som har måttet tåle minuspoeng grunnet bøter den første dagen av NM.