Siv Emilie Løvvold ble Nordisk Mester

Artikkelbilde
Siv Emilie Løvvold sikret Norsk gull i Nordisk Mesterskap for montéryttere

Siv Emilie Løvvold vant to løp og utelot ingen tvil om hvem som fortjente vi bli Nordisk Mester. Liv Pedersen vant også et løp og tok en annen plass og ble nr. to. Anne Grethe Rasmussen gjorde sitt til at Norge fikk tre ryttere på pallen, da hun delte tredjeplassen med dankse Anette Uglebjerg,

Det hele startet med at Liv Pedersen vant med Markus Mølgård. Siv Emilie Løvvold fulgte opp med Terra Nova, som hun også vant med under Norgesmesterskapet. Deretter vant hun med News Wind. Siv Emilie endte til slutt med 45 poeng og vant foran Liv Pedersen med 43 poeng. Anne Grethe Rasmussen fikk totalt 35 poeng og delte tredjeplassen med Anette Uglebjerg som fikk samme poengsum. Seierseremoni finner sted i morgen mellom 2 og 3.løp.

13

Nordisk Mesterskap for amatør kusker ble innledet med et løp og seieren gikk til Lund Røder og finske Kari Innanen. Mesterskapet avsluttes med to løp i morgen og seierseremoni finner sted ca kl. 15.10.