Status Folkehesten

Skrevet av Kim Are Sveen,  15.06.2011
Artikkelbilde

Vi ønsker herved å informere samtlige forbund og lag om hvor vi er hen i prosjektet ”Folkehesten” og hvordan veien videre ser ut akkurat nå.

                          

Kim Are Sveen har som prosjektleder for ”Folkehesten” mye å henge fingrene i om dagen, og det arbeides på bred front for å gi styrene i DNT og Norsk Rikstoto et best mulig grunnlag for å kunne vedta prosjektet i forbindelse med styremøtet på Forus 1. juli.

Selv med et positivt vedtak, har vi en utfordrende periode foran oss, og det går rett og slett på tid! Vil det være mulig å rekke en lansering allerede i inneværende år?

 

Det som uansett synes sikkert, er at ”Folkehesten” anno 2011, vil være et dugnadsprosjekt (på samme måte som vi tidligere har arrangert V75-dugnader) hvor lag og forbund vil være sterkt delaktige. Uten en sterk involvering og et sterkt engasjement fra dere, vil dette bli vanskelig, for ikke å si umulig å gjennomføre.

 

Når det er sagt, ligger ”Folkehesten” an til å bli tidenes konkurranse i travsporten! Folkehestligaen kommer til å favne så å si hele landet, og her kommer det til å bli beinhard kamp om seieren, GRENSELØS ÆRE og de 100.000,- som går til det vinnende andelslaget!

 

Samtlige hester i Folkehestligaen kommer til å bli etablert på Facebook, så her kan vi diskutere hvem som er best døgnet rundt!

 

Rosenborg og Start sliter tungt i fotballens verden, men kan Stall Leangen og Stall Sørlandet redde den lokale folkesjelen? Hva med Stall Biri? Hvor lenge er det siden et lag i fra Oppland noen gang vant noe?

 

Vedlagt finnes en presentasjon for prosjektet ”Folkehesten” som viser informasjon om hvordan status pr. i dag, samt hvordan DITT forbund kan stikke av gårde med store pengepremier!

 

Mer om prosjektet "Folkehesten" kan du lese her....