Skeie vant på Vincennes!

Skrevet av Tom W. Johannessen, Equus,  25.01.2014
Artikkelbilde

Vincennes: Norge vant vorspielet! Lørdag ettermiddag, i det 8. løpet, slo Alf Torfinn Skeie  til. 58-åringen vant Europa-cupen for amatører i overlegen stil bak Lord Dany. Eier: Scuderia Varenne Futurity SRL - eieren av legenden Varenne!

- Litt av en opplevelse. Det største jeg har vært med på i travsporten, sa Alf Torfinn Skeie som var en rørt mann på Vincennes.
Han holdt godt i det norske flagget da tonene fra nasjonalsangen tonet ut. Vincennes hadde fått en norsk vinner, amatøren som aldri fikk kjøre i Moskva under EM for amatører 22. september grunnet manglende visum. Nå kom revansjen!

En god Varenne-sønn!
Jeg visste det var en god hest (4,80 i odds, red. anm.). Han var litt trøblete til å begynne med, men jeg holdt ham på bittet. I siste sving så jeg lyst på det. Da jeg dro skylappene, skjønte jeg at det kunne gå veien, sa Skeie til rikstoto.no
Han ble en klar vinner sammen med Lord Dany i et løp, Prix de Saint-Claude, felt med 16 hester.

Alf Torfinn Skeie i aksjon på den mektige Vincennes-banen.

Triumf på Vincennes i årets start nummer to!
Alf Torfinn Skeie, stadig aktiv i eiendom og aksjer,  har en fortid som både skihopper og syklist:
Nå har han to hester hjemme på Eiken.En av dem er Dacke Håleryd. I sulkyen bak denne har han kjørt årets eneste løp (galopp i siste sving) før triumfen på Vincennes!
- Dette var jo et bra vorspiel, smilte Skeie som sammen med hundrevis av nordmenn skal heie fram Yarrah Boko på Vincennes søndag.