Tina Lagesen best av damene

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  03.06.2019
Artikkelbilde
Så glad blir man når man forstår at man står igjen som norsk mester - Tina Lagesen og Lucky Kentucky gjorde ingen feil og tok en enkel seier i det som var siste løpet i NM for damer.

Det ble i helgen arrangert norgesmesterskap for kvinnelige kusker på Jarlsberg, mesterskapet gikk over 2 løpsdager og det ble totalt avviklet 4 løp. Tina Lagesen stod igjen som norsk mester

Tina Lagesen holdt hodet kaldt når hun satte inn sin A-hest og storfavoritten Lucky Kentucky i det siste NM-løpet.

Det Norske Travselskap gratulerer vinneren og også arrangørene for et godt avviklet mesterskap. Neste år er det Momarken Travbane og den lokale damegruppen der som blir vertskap for Dame-NM.

Sluttstillingen i mesterskapet ble som følger

Plassering Navn Løp 1 Løp 2 Sum e.2 løp Bøter Stilling dag 1 Løp 3  Sum e.3 løp Løp 4 Sum e.4.løp