Veikle Balder Cup - poengstilling

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  16.09.2019
Artikkelbilde
Sæther Lomen hadde tatt turen over fjellet en fin sommerkveld og vant kvalet i Bergen den 27.juni.

Veikle Balder arrangerer også i år en 4 års-serie som dette året har blitt tatt spesielt godt i mot blant 4 års-hoppene. Nå gjenstår 2 kval.løp før finalene(egen hoppefinale) går på Biri 12.oktober.

Klikk her for å åpne oversikten over stillingen i Veikle Balder Cup 2019 etter 6 av 8 kval.løp.

Merk at oversikten har egne faner(se nederst) for hopper og hingster/vallaker - slik at den totale poenglisten sier lite om hvem som pr.i dag står inne i finalene og ikke. Man må åpne fanene for hhv. H/V og Hopper for å se dette. Blant hingstene/vallakene er det 1 ledig plass pr.nå(14 hingster/vallaker har deltatt i de 6 første kvalene) - dog må man huske på at  det erfaringsmessig er slik at ikke alle de som "står inne" i finalene melder til disse. Det er altså ikke startplikt til finalene og man kan melde direkte til finalene uten å ha startet i kval. Dog så har hester som har startet i kval, fortrinn ved evt.flere enn 15 anmeldte hester.