Kjenner-dominans i NM for de stallansatte

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  29.08.2020
Artikkelbilde
Ole Christian Kjenner er en stødig og solid vognfører som i det daglige gjør en flott jobb som stallansatt hos trener Jan Roar Mjølnerød. Lørdag tok Kjenner sin 2.NM-seier for de stallansatte. Vi gratulerer ! (Arkivfoto: Hesteguiden.com)

Årets NM for de stallansatte gikk sin vane tro av stabelen på Bergen Travpark. 3 løp inngikk i mesterskapet og det var til slutt Ole Chr.Kjenner som dro hjem sammenlagtseieren i mesterskapet.

Kjenner som også vant NM for de stallansatte i 2015 loset inn sitt beste kort, Kristine Kvasnes- trente Stand By Me Ås til seier i det 2.NM-løpet og plasserte seg også fremskutt i de 2 andre løpene som inngikk i mesterskapet. Magnus Teien Gundersen vant det 1.NM-løpet med Ivar Kåre Skjønhaug-trente Ludvik mens Anita Valstad Hagmann kjørte et prikkfritt løp med kapable Brage Hindø, trent av Frode Hamre -  i det siste av de 3.NM-løpene.

For Magnus Teien Gundersen var seieren med Ludvik sterkt bidragsytende til at han kapret 2.plassen i sammendraget mens alltid velkjørende Christina Kjenner tok 3.plassen i sammendraget gjennom jevn fin kusking i alle de 3 NM-løpene.