NM for profesjonelle kusker 19.og 20.juni

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  16.06.2020
Artikkelbilde
Erlend Rennesvik vant sitt første NM for profesjonelle travkusker i 2019 og stiller i årets mesterskap som tittelforsvarer. Her fra presentasjonen forut for fjorårets mesterskap(Foto: Hesteguiden.com)

Leangen Travbane arrangerer også i år NM for profesjonelle kusker i forbindelse med sitt midtsommertrav. 6 løp inngår i mesterskapet og skal kjøres, før årets norske mester kan kåres.

Andre H.Stensen

Deltar i mesterskapet gjør som utgangspunkt trenerchampionene fra hver totalisatorbane i 2019 samt tittelforsvarer fra fjorårets mesterskap. Tom Erik Solberg, Geir Mikkelsen og Øystein Tjomsland har meldt forfall til årets mesterskap og blir erstattet av Lars Anvar Kolle, Pål Buer og Andre H.Stensen.

Hver kusk har fått tildelt 6 hester/oppsitt hver ut fra en forhåndsvurdering/rangering der hestene er plassert inn som A, B og C-hester. Hver kusk har fått tildelt 2 hester fra hver av disse gruppene. 4 løp avvikles fredag kveld mens de 2 avsluttende løpene i mesterskapet kjøres lørdag i forkant av V75-løpene.

Vi ønsker alle deltagerne lykke til i mesterskapet og måtte den beste kusken vinne.