Maren Øyo tok seg av NM for damer

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  24.10.2020
Artikkelbilde
Maren Øyo profitterte på offensiv kjøring i årets NM for kvinnelige kusker. Den tidligere stallansatte kusken viste fortsatt fine kuskehender i dagens NM for kvinnelige kusker på Momarken(Foto: Hesteguiden.com)

Momarken Travbane var årets arrangør av norgesmesterskapet for kvinnelige kusker. Mesterskapet gikk over 2 løp og Maren Øyo viste i begge løpene at hun hadde ambisjoner med sine oppsitt.

I en tett sluttstrid i det 2.NM-løpet så tok Øyo og N.Y. Maaemo seg forbi favoritten Global Associaton(Yvonne Rydningen) på det siste steget og avgjorde med det mesterskapet til sin fordel. I det første NM-løpet ble hun nr.3 med Fougeux. Christina Kjenner leverte 2 jevne styringer i mesterskapet som 2. i det første NM-løpet med Nico Lane og med Sparkling Credit som 3.i det andre NM-løpet. Louise Vebostad Trudvang vant det første NM-løpet med Key To Happen, det ble ikke nøkkelen til mesterskapstittel i og med at hennes andre oppsitt i mesterskapet ikke fikk full klaff - men det holdt til 3.plass totalt sett.