Eksepsjonelt bra vinner i Märtha-løpet

Skrevet av Norsk Trav,  31.07.2021
Artikkelbilde
I.D. Exceptional imponerte virkelig da han forlot konkurrentene og seilte i fra til sikker seier i årets utgave av Märtha Louises Pokalløp. (Foto: Hesteguiden.com)

I.D. Exceptional vant sitt kvalifiseringsløp til åpen klasse i årets Märtha Lousies Pokalløp på en enkel måte. I finalen var hestens avslutning eksepsjonelt bra og stod igjen som overlegen vinner.

I.D. Exceptional eies av Stall Creation AB og er oppdrettet av ID International Trotting & Breeding AB. Trener for den lovende unghesten er Stian Eilefsen og kusk i løpet var Ole Johan Østre.

Fra spor 1 ble tetposisjonen enkelt erobret og underveis i løpet så var El Diablo B.R.sønnen aldri truet, og de siste 400 metrene var hesten helt enerådende og stakk til slutt unna til sikker seier.

Jeppe Juel kjørte på ny et veloverveid løp og knep 2.plassen med Fortnite mens en godt avsluttende Amazing Justice avsluttet storveis for Magnus Teien Gundersen og besatte den siste trippelplassen.

Vinnertiden ble skrevet til 1.14,4 over 2100 meter og seieren var verdt 300 000,-