Kanstad til topps i NM

Skrevet av Norsk Trav,  30.09.2021
Artikkelbilde
Gry Kanstad ble torsdag kveld norgesmeter for kvinnelige kusker for 2.gang i karrieren Foto: hesteguiden.com

Gry Kanstad ble torsdag kveld på Klosterskogen norsk mester for kvinnelige kusker, dette etter en høydramtisk avslutning på mesterskapet.

Tina Lagesen vant 2 av de 3 løpene som inngikk i mesterskapet, men da hun ble trukket 20 poeng for grov ureglementert driving i det avsluttende NM-løpet - ble Gry Kanstad stående igjen som norgesmester.

Kanstad på sin side fikk maks ut av NM-oppsittene sine med to trippelplasseringer samt reglementær kjøring i alle de 3 NM-løpene. Kristine Kvasnes og Martine Finsand fulgte på plassene bak i sammendraget. Finsand på sin side vant det første NM-løpet med hesten Spot On.